Vízipipa Apróhirdetés

Üdvözöljük kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Változás: Ellenőrzés

Blog 2011.11.25.

Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben egyre több az olyan hirdetés, ami nem felel meg az elvárásoknak, így a mától beküldött hirdetések csak ellenőrzés után kerülnek ki. Így javítva, jól kerülnek ki. Kérjük a beküldőket igyekezzenek képet is csatolni az apróhirdetéshez, úgy sokkal könnyebben lehet általánosságban eladni amit szeretnénk.

A leginkább gyakori hibák:

 • Nem megfelelő cím: Nem a kívánt termékre koncentrál, fölösleges jelek vannak benne vagy felsorolás.
 • Címkék: Szóközzel ÉS vesszővel kell elválasztani a szavakat egymástól.
 • Leírás: Nem szoktatok elég részletes információt adni.

Összesen 526 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Vízipipa használata, működése

Blog 2011.05.30.

Vízipipa részei, használata

Fizika alap szabályai. Semmi extrém dolog nem történik. Hőcsere, vákuum, hő leadás, oldódás, párolgás. No, de lássuk részletesebben, elvégre ezért olvassátok. Először is. Mikor megszívjuk a szívókát (szívócsövet) akkor vákuum keletkezik a tartályban és a testben lévő csőben. Ennek hatására a kerámia fölötti forró levegő áthalad a dohányon, mely a hő hatására elkezd füstölni és az melaszban lévő aromák távoznak a füsttel. Itt lesz már első lépésnél a füst olyan kellemesen gyümölcsös ízű. Utána a füst elindul lefelé a tartályba, továbbra is a vákuum erő hatására. Eközben a fém csőben hőcsere történik. Lehűl a füst és egyes nagyobb méretű káros anyagok a test falára tapadnak.

Vízipipa részei, használata

Most pedig a füst leér a tartályba és átbuborékol a vízen. Ettől a kis résztől lesz ’vízi’ a vízipipa. Itt tovább hűl a füst, immáron szobahőmérsékletűre vagy akár kellemesen hűvösre. Eközben rengeteg kémia reakció játszódik le. Rengeteg káros anyag ilyenkor megszűrődik vagy oldódik a vízben. Azonban a víz katalizátorként is hat egyes anyagokra, mint például a nikotinra. Azonban itt nem olyan iszonyatosan nagy a nikotin mennyisége. Eme kémiai anyag jelenléte ellenére, a vízipipára nem lehet rászokni, nincs az embernek kényszer érzete. Visszatérve a füst útjára. Miután hűlt és tisztult a testben, majd az üvegben tovább hűlt és tovább tisztult most bekerül a szívókába.

Szívóka ugyebár egy 160-180cm hosszú cső, mely belülről nejlon fóliával van fedve ha nincs megsérülve és nem idős a cső. Itt a füst hőmérséklete a szobahőmérséklet felé mozdul és a cső belső falára még több szennyeződés rakódik le. Ezután kellemes hőmérsékletűként jut a szervezetünkbe.

Így láthatjátok, hogy a füst elég nagy utat tesz meg és közben minden kis cm-en tisztul és hűl egy picit.

Összesen 9262 megtekintés, ebből 9 a mai napon

Ajánló: Vízipipa Mánia

Blog 2011.05.24.

Vizipipa

A nargile manapság már egyre jobban közkedvelt, igazi hobbivá lett. Ezért is épült fel ez a kis igen csak letisztult oldalt, ahonnan több tudást, adatot tudhattok meg a shisha-ról. Például honnan származik  nargile – vízipipa, miként van a vizipipa megfelelő beüzemelése, vagy is hogyan is kell ügyesen tömni a vízipipa kerámiát. Az oldalon fel lelhettek további érdekes információkat, segédleteket is a vizipipa összeszereléséhez. És még össze szedtünk csekély gyakran ismételt kérdések oldalt is. Tudd meg, hogya készül a vízipipa dohány, mik vannak a molasses-ben, mit érdemes eszünkbe juttatni a márkákról. Bizonyára beszéltél már a shiazo kőről, amiről szintén mindent megválaszolunk Vízipipa mánia oldalán. Aztán még segítséget szolgáltatunk vizipipa vásárlásban. Tanácsokat adunk, ahhoz hogy hol fellelhető vízipipa webáruházban vannak leárazások.

Vízipipa mánia megtekintése.

vizipipa

Összesen 550 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Ajánló: Vízipipa blog

Blog 2011.05.04.

Vizipipablog célkitűzése a hazai vízipipások összefogása, oktatása. Ezért található sok tanács, tipp, ötlet a vízipipázáshoz. Regisztrált te is a legnagyobb, legjobb blogjához, a Vízipipa blog -hoz! Folyamatosan hírt adunjk az akciókról, megmutatjuk az újdonságokat. Továbbá pipás társadalmi hely is a blog egyben.

mini vortex vizipipa

A vízipipa egészségtelen, káros? A hozzáértők állítja, hogy nem. Ez részben így is van, ugyan is a ciginél jóval egészségesebb a vízipipa. Persze ez is dohányzási forma, feltételezhetően így valamilyen szinten káros  vizipipa. A vízipipa az arab kultúrában terjedt el , jelenleg második népszerűségét éli EU-ban wnyugati kultúrában  és hazánkban. Egyre népszerűbb  fiatalság körében.  Vízipipa használata meglehetően könnyű. Kelleni fog egy vizipipát . Kelleni fog még természetes szénre, mosott dohányra Aztán továbbá egy kis okítás. A Vizipipa vásárláshoz, ezen felül vízipipa beüzemeléséhez kukkant rá portálunkra , légy profi vízipipázó! El ne feledd, fontos a vizipipa pótalkatrésze, mint maga a vízipipa teste. Ilyen a phunnel kerámia, Razan jóminőségű szívócső. A vízipipa rendelésnél fontos, hogy olcsó, de minőségi vizipipát vásárol. Persze figyelni kell a vízipipa márkájára.  Miután megvetted a vízipipád, nem szabad neki esni azonnal. Érdemes kezdésnek olvasni, miként is van a vizipipa használata.

Az oldalt megtekinthetitek itt: Vízipipablog.com

Összesen 993 megtekintés, ebből 1 a mai napon

Címkék megfelelő használata

Blog 2011.03.07.

A felkínált termékeidnél fontos, hogy megfelelő címkéket használj. Így könnyebben találják meg a vásárlók, aktuális partnerek. Ezért szeretnénk egy kis segítséget és pár példát mutatni, hogyan is lehet megfelelően használni a címkéket és így növelni a hirdetés hatékonyságát!

Először is tisztázzuk mi is az a címke. Röviden és tömören kulcsszó. Amikor egy látogató keres valamit, akkor az adott termékhez legközelebb álló kulcsszavat fogja a keresőbe beírni. Ez a kulcsszó jelen esetben a címke. (Félre ne értsétek, a kereső az oldalon több információt figyel nem csak a címkéket!) Így mindig érdemes az adott, hirdetésben kínált termékre jellemző szavakat megadni.

A címkéket vesszővel és szóközzel kell elválasztani, hogy a rendszer megfelelően értelmezze. Például így:

50g, af, al fakher, alfakher, bontatlan, dohány, szilva

Gondolom ebből a hét szóból már szinte minden információra rájöttetek. A hirdetésben bontatlan, 50g-os Al Fakher szilvás dohány van eladásra kínálva. Az ‘AF’ a márka rövidítése, egyre többen szokták használni, így én az adott hirdetésbe beletettem. A hirdetést itt nézhetitek meg: Al Fakher Szilva

Tehát röviden összefoglalva, a jó címke:

 • Tartalmazza a márkát
 • A kiszerelést, méretet (vízipipánál azt is, hogy egy vagy többszemélyes, színt)
 • Bontatlan vagy hiányos (új vagy használt)

Tanácsunk: A hirdetés feladása előtt szemezgessen a kezdőlap alján lévő gyakran használt címkék, kulcsszavak közül.

Összesen 508 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Még több közvetlen vásárló

Blog 2011.03.07.

A mai napon kicsit fejlesztettük rendszerünket. Ez annyit jelent röviden, hogy immáron Twitteren és Facebook oldalakon is megjelennek azok a hirdetések, amiket beküldtök itt nálunk. Így hamarabb találtok partnerre, gyorsabban tudjátok eladni a kínált termékeiteket. Reméljük elnyeri ez a kis újítás a tetszésetek!

Természetesen ezen kívül bevezettünk még egy újdonságot. A képernyő jobb felső sarkában immáron 2db RSS ikon van. Az egyikkel a blog eseményeit, a másikkal az új hirdetéseket követhetitek nyomon.

Az oldalak, ahova kikerülnek mindig a friss hirdetések:

 • Vízipipa Fan üzenőfalára (Több mint 1100 vízipipás látja mindig a beküldött hirdetésed!)
 • Vízipipás Infók (Gyakoriak a vásárlással kapcsolatos kérdések, így egy jó árral biztos megveszik azt amit árulsz.)

Twitteren az alábbi csatornákba jelenik meg:

 • vpfsYska (Minden vízipipás információ, hír egy helyen összegyűjtve.)
 • Vizipipabazar (Saját Twitter csatornánk, így aki Twitteren keresőt használja, az eljuthat a hirdetésedig könnyen!)

Összesen 325 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Köszöntelek a vízipipa apró blogján!

Blog 2011.01.18.

Egyik újításunk, hogy lesz egy kis blog itt, amiben segítséget fogunk nyújtani számotokra az itt vásárolt vízipipás termékek használatában és ellátunk mindenféle jó tanáccsal!

Elsőként egy kis bevezetőt írnék a vízipipáról, nagy általánosságba:

A vízipipa az egyiptomi kultúrában lett népszerű , 20. században újbóli virágzását éli kontinensünkön  és  Magyarországon. Mostanában egyre kedveltebb a fiatalok rétegben.  Vízipipa használata igen könnyű. Szükséged lesz egy vízipipa plusz egy kis tanulás. A vízipipád vásárláshoz továbbá vízipipa használatához pedig tekints el portálunkra , légy ügyes vízipipázó! Ne feledd, fontos a vízipipa kiegészítője, mint maga a vizipipa váza. Ilyesmi a phunnel kerámia, Razan mosható szívócső. A vízipipa vásárlásnál fontos, hogy olcsó, de minőségi vízipipát vásárol. Persze ügyelni kell a pipa minőségére.  Ha már megvetted a saját vízipipád, nem szabad neki esni azonnal. Érdemes először olvasni, hogyan is van a vízipipa használata. A vízipipa egészségtelen, káros? Többség mondja, hogy nem. Ez részben igaz, mert a cigarettánál  kevésbé károsabb a vízipipa. Persze ez is dohányzási forma, tehát valamilyen szinten egészségtelen a vizipipa. VizipipaApró célkitűzése a hazai vízipipázók összefogása, tanítása. Emiatt van számtalan tanács, tipp, ötlet a vízipipához. Regisztrált te is a legnagyobb, legvízipipásabb blogjához, a Vízipipa blog -hoz! Folyamatosan írunk az akciókról, megmutatjuk az újdonságokat.

Összesen 350 megtekintés, ebből 0 a mai napon

 • Vízipipa részei, használata

  Vízipipa használata, működése

  Szerző: - 2011.05.30. - 2 Hozzászólás

  Fizika alap szabályai. Semmi extrém dolog nem történik. Hőcsere, vákuum, hő leadás, oldódás, párolgás. No, de lássuk részletesebben, elvégre ezért olvassátok. Először is. Mikor megszívjuk a szívókát (szívócsövet) akkor vákuum keletkezik a tartályban és a testben lévő csőben. Ennek hatására a kerámia fölötti forró levegő áthalad a dohányon, mely a hő hatására elkezd füstölni és […]

 • Ajánló: Vízipipa blog

  Szerző: - 2011.05.04. - 0 Hozzászólás

  Vizipipablog célkitűzése a hazai vízipipások összefogása, oktatása. Ezért található sok tanács, tipp, ötlet a vízipipázáshoz. Regisztrált te is a legnagyobb, legjobb blogjához, a Vízipipa blog -hoz! Folyamatosan hírt adunjk az akciókról, megmutatjuk az újdonságokat. Továbbá pipás társadalmi hely is a blog egyben. A vízipipa egészségtelen, káros? A hozzáértők állítja, hogy nem. Ez részben így is […]

 • Vizipipa

  Ajánló: Vízipipa Mánia

  Szerző: - 2011.05.24. - 0 Hozzászólás

  A nargile manapság már egyre jobban közkedvelt, igazi hobbivá lett. Ezért is épült fel ez a kis igen csak letisztult oldalt, ahonnan több tudást, adatot tudhattok meg a shisha-ról. Például honnan származik  nargile – vízipipa, miként van a vizipipa megfelelő beüzemelése, vagy is hogyan is kell ügyesen tömni a vízipipa kerámiát. Az oldalon fel lelhettek […]

 • Változás: Ellenőrzés

  Szerző: - 2011.11.25. - 0 Hozzászólás

  Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben egyre több az olyan hirdetés, ami nem felel meg az elvárásoknak, így a mától beküldött hirdetések csak ellenőrzés után kerülnek ki. Így javítva, jól kerülnek ki. Kérjük a beküldőket igyekezzenek képet is csatolni az apróhirdetéshez, úgy sokkal könnyebben lehet általánosságban eladni amit szeretnénk. A leginkább gyakori hibák: Nem megfelelő […]

 • Címkék megfelelő használata

  Szerző: - 2011.03.07. - 0 Hozzászólás

  A felkínált termékeidnél fontos, hogy megfelelő címkéket használj. Így könnyebben találják meg a vásárlók, aktuális partnerek. Ezért szeretnénk egy kis segítséget és pár példát mutatni, hogyan is lehet megfelelően használni a címkéket és így növelni a hirdetés hatékonyságát! Először is tisztázzuk mi is az a címke. Röviden és tömören kulcsszó. Amikor egy látogató keres valamit, […]